WK halve finales en finale op ZIGGO SPORT

Ziggo Sport, de vaste uitzendpartner van de Oranjedames, brengt op 26 en 27 januari de halve finale op televisie. Tevens zendt het sportkanaal de finale op 29 januari uit. Of de WK-wedstrijden te zien zijn op het open kanaal of het betaalkanaal is nog niet besloten. Het commentaar is vertrouwd in handen van Raymond Koning.

Van de Moosdijk voegt zich tussentijds bij oude bekenden van Delta Sport

ZIERIKZEE – Jari van de Moosdijk (19) komt in de tweede helft van het seizoen Delta Sport versterken. De uit Vlissingen afkomstige handballer speelde de afgelopen drie jaar bij Haro in Rotterdam, dat uitkomt in de eredivisie.

Voor Van de Moosdijk veranderde er veel na het vertrek van coach Piotr Konitz bij Haro, afgelopen zomer. ,,Ik ging vol ambitie het nieuwe seizoen in, maar na een goede voorbereiding en een half seizoen heb ik geconcludeerd dat ik door diverse omstandigheden mijn draai niet meer kan vinden bij Haro.” Continue reading “Van de Moosdijk voegt zich tussentijds bij oude bekenden van Delta Sport”

Zeeuwse handballers succesvol in Zweden

  • Middelburger Zeno Canninga in actie.

    Middelburger Zeno Canninga in actie.
LUND – Handbalschool Rijnmond heeft de afgelopen dagen met succes deelgenomen aan de Lundaspelen in Zweden, het grootste indoor handbalevenement ter wereld.

Bij HSR waren in totaal negen Zeeuwen actief; debroers Zeno en Ques Canninga, Thomas Houtepen, Camiel Simons, Sam Coppen en Stefan Schonaard als spelers; Eric Dingemanse, Ariska Tax en Wally Houtepen als coaches. Continue reading “Zeeuwse handballers succesvol in Zweden”